Restaurant Pasta Vino Aalsmeer

Berichtgeving

Lieve familie en vrienden, Wij zijn weer open om gasten aan tafel te ontvangen. Hier kunnen jullie lezen wat onze aanpak is.

Allereerst willen wij jullie bedanken voor de steun en het vertrouwen die we hebben gehad van jullie de laatste twee maanden. Zonder jullie zou de inhoud van dit bericht heel anders geweest zijn.

1 juni, hoe zal dat gaan...?

  • Reserveren is verplicht, bij ons kan dat telefonisch.
  • We zijn deels genoodzaakt om twee shifts te hanteren: van 17:00-19.30 en 19.30-22.00. Wilt u reserveren maar de intervallen van de shifts komen niet goed uit? Dan vinden we er gezamenlijk wel wat op!
  • Bij binnenkomst kan iedereen zijn/haar handen desinfecteren. Vervolgens zullen wij enkele korte vragen stellen mbt eventuele gezondheidsklachten. Dit duurt niet langer dan enkele seconden.

Wij zijn gestopt met onze bezorgservice, vanzelfsprekend gaat het afhalen gewoon door zoals normaal, echter willen wij verzoeken om telefonisch de bestelling door te geven. We mogen een maximum van 30 gasten binnen hebben en onverwachts langskomen geeft ons minder inzicht van het aantal aanwezige personen.

We zijn er bijna lieve mensen, wat hebben we het geweldig gedaan hier in Aalsmeer en omstreken. Hou nog even vol, en tot gauw! De limoncello staat alweer koud! En de grappa ook natuurlijk!

Bekijk hier de menukaart en bel ons op 0297 323 835.

Wilt u meer informatie over ons restaurant, of wilt u reserveren ?
Neem dan telefonisch contact met ons op:

Bij groepen van meer dan 12 personen is reserveren verplicht i.v.m. tafelindeling.

 

Pasta Vino

Weteringstraat 10
1431 BC Aalsmeer
(0297) 323 835

 

Openingstijden

Elke dag van 17:00uur tot 23:00uur Gesloten op 24, 25 en 31 december

 

Reserveren?

(0297) 323 835


i nostri menĂ¹


Menukaart wijnkaart

Wijnkaart
Lista dei vini

Menukaart gerechten

Menukaart
Lista dei menu

Menukaart dessert

Dessertkaart
Lista dei dessert